Cristian Arsenie Birou Individual de Arhitectura

Cabana la munte

Amplasat pe un vârf de creasta cabana ofera izolare, aer curat,liniste?i este locul perfect pentru evadarea dvs. din cotidian.

Cabana este realizata din zidarie de caramida, cu peretii exteriori placati cu lambriu de lemnin care s-au creat zone vitrate mari pentru admirarea peisajului.
Pe masura ce pasesti în interior, vei observa peretele masiv de ferestre care încadreaza camera de zi si scara interioara ceea ce permite sa te poti bucura de peisajul montan la fel de mult în interior cât si in exterior. Spatiile de mari, deschise, sunt perfecte pentru tine si oaspetii tai pentru a se aduna si a socializa.

Camera de zi are un semineu frumos pe lemne, mobilier artizanal si televizor cu ecran plat cu servicii de satelit.

Bucataria are blaturi din granit, aparatura este din inox, si este complet dotata cu toate nevoile.
Zona de luat masa are o masa din lemn si spatiu suficient pentru ca dvs. si oaspetii dvs. sa se bucure de o masa placuta.
Cele trei dormitoare sunt situate la mansarda, primul dormitor are un pat de dimensiuni queen un dressing si o baie . Al doilea dormitor are un pat supraetajat, iar baia este dotata cu dus.

Zonele exterioare sunt amenajate in stil rustic, in zona din spate fiind prevazuta o pergola cu loc de sedere, iar in imediata ei vecinatate o terasa exterioara, de la se poate ajunge pe o alee pietruita la o sauna in aer liber.

launch project